vrijdag 19 april 2024

Spannend duel tegen Nexus eindigt voor ACKC met nipt voordeel

14 februari 2023 (door Redactie)

ALTENA - Nexus staat op de tweede plaats in de poule. ACKC op de derde plaats. Beide ploegen zijn gebrand op winst. Het werd zaterdag (10-2) een spannende wedstrijd.

De ploegen waren weliwaard aan elkaar gewaagd, maar het spel verliep rommelig en fel. De stand liep een gelijk op en de ruststand was nipt in het voordeel van ACKC: 7-6.

Gefrustreerd
In de tweede helft ging Nexus steeds gefrustreerder spelen en probeerde alles om ACKC uit hun spel te halen. Ook in deze helft liep de score gelijk op. ACKC kwam telkens even op achterstand maar kon ook steeds de aansluiting maken.

In de laatste minuut van de wedstrijd en bij een stand van 13-13 kreeg ACKC een vrije bal mee. Deze werd mooi afgemaakt en de eindstand is daardoor 14-13.