dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

De Woord en Daad-winkel in Andel.

Een kringloopwinkel voor Wijk en Aalburg? - Update -

30 maart 2024 (door Redactie)

ANDEL/WIJK EN AALBURG - Niet één, niet twee, niet drie, maar vijf handen vol vrijwilligers (25 personen dus) zoekt Stichting Woord en Daad voor de nieuw te vestigen kringloopwinkel in Wijk en Aalburg.

De stichting heeft in Andel (Burg. v.d. Schansstraat) en Werkendam (Molenplein) al soortgelijke winkels. Nu wil men uitbreiden naar Wijk en Aalburg. Daar zijn dus mensen voor nodig. Wie het leuk lijkt om mee te helpen stylen, verkopen, klussen of uitsorteren, is dan ook welkom op de informatie-avond op 9 april.

'Wij werken met een heel gezellig en hecht team waar tijd is voor een praatje en een grapje. Ook als je gewoon algemeen geïnteresseerd bent in het "hoe en wat"  ben je van harte welkom en misschien word je vanzelf enthousiast om mee te helpen met bijvoorbeeld de voorbereidingen om het tot een mooie en gezellige winkel te maken.'

Goede doelen
De nettoverkoopopbrengsten van de Woord en Daad-winkels gaan naar doelen in landen waar ze het geld goed kunnen gebruiken. Geld dat voornamelijk wordt ingezet voor primaire basisbehoeften zoals schoon drinkwater, voedselzekerheid en onderwijs.

Verschil maken
De huidige 26 vrijwilligers in Andel zijn gedreven en enthousiast en zetten zich iedere keer weer in te zetten met compassie voor (mede) mensen.'Mensen ver weg, die het zo hard nodig hebben... en om zo het verschil te maken!

'En als je dit bericht wil delen zou dat super zijn!'

www.woordendaadwinkels.nl

UPDATE 2-4 20.00 uur: verhuizing

"Eindelijk mogen we meer vertellen over onze verhuisplannen. Wij gaan verhuizen van Andel naar Wijk en Aalburg! 
In een prachtig ruim pand aan de Polstraat vinden wij straks ons nieuwe onderkomen. Na een achttal fantastisch mooie jaren in Andel waarin een heel leuk én gezellig winkeltje van de gornd is gekomen, zijn wij inmiddels wel een beetje uit ons "jasje" gegroeid! 
Op de nieuwe locatie is er straks een heerlijk groot magazijn en veel winkeloppervlakte om weer veel mooie spullen te verkopen zoals jullie van ons gewend zijn! Wij gaan ervoor,"

Foto Stichting Woord en Daad.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.