donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nog meer plezier maken rond de Hartenjager ...

Dubbel feest rond de Hartenjager

29 juni 2021 (door Redactie)

GIESSEN - Woensdag (30-6) wordt de nieuwe speelvoorziening bij de HartenJager in Giessen geopend. Ook de nieuwe jeu de boulesbanen gaan officeel van het slot. Tijdens de opening verzorgen de buurtsportcoaches van de gemeente leuke en sportieve kinderactiviteiten.

Driedubbel feest woensdag dus. Wethouder Roland van Vugt opent de nieuwe speelvoorziening bij de HartenJager in Giessen. Tegelijk opent wethouder Shah Sheikkariem de nieuwe jeu de boulesbanen van jeu de boulesvereniging ‘De Verbinding’.

Samenwerking
Op initiatief van inwoners en de Hartenbrigade werden onder meer een schommel en een kabelbaan gerealiseerd. Ook werd een waterspeelplaats aangelegd in de tuin rondom de HartenJager. Dorpsraad, betrokken inwoners, de Hartenbrigade en de gemeente werkten de plannen hiervoor samen uit.

Ook is de samenwerking met de jeu de boulesvereniging in dit verband verliep vlekkeloos. Zo zorgde het bestuur voor het grondwerk en werden de jeu de boulesbanen uitgebreid.

De Buurtcoach is ook feestelijk aanwezig en gaat lasergamen met de kids in de sporthal. Weet wel, vol = vol. ze beginnen om 15.00 uur.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Speeltuin HartenJager
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.