zondag 10 december 2023

Alles over Altena

Partijen wilden al met elkaar verder, de laatste afrondende gesprekken zijn nu gevoerd.

Conflict definitief beslecht: Willies Friet blijft in Dorpshuis Meeuwen

27 september 2023 (door Redactie)

MEEUWEN - De kou is nu definitief uit de lucht, de problemen zijn nu echt opgelost. Willies Friet blijft in het dorpshuis van Meeuwen actief. Uitbater en bestuur willen met elkaar door. Een update na de laatste gespreksronden ...

Maandag (25-9) werden de laatste gesprekken gevoerd tussen Stichting Dorpshuis Meeuwen en de uitbater Wilbert Dekkers van Willies. Bij dat gesprek waren ook een juridisch adviseur aanwezig namens de stichting, alsook Harm Redeker namens de dorpsraad Meeuwen. Redeker ging als onpartijdig betrokkene het gesprek aan met beide partijen. Eerder waren al ontenties gewisseld dat partijen met elkaar door wilden, nu bleken ook de laatste geschilpunten geruimd te kunnen worden.

Aangepaste omstandigheden
Aan het einde van de avond gaf de uitbater Dekkers aan heel graag verder te willen onder een aantal 'aangepaste omstandigheden'. De stichting is bereid hier naar te kijken en zaken aan te passen waar dat mogelijk is. Welke punten dat zijn, is niet verder medegedeeld.

Hoe het ook zij, hiermee komt een einde aan de vele gevoerde gesprekken en is er duidelijkheid voor het dorp Meeuwen: Willies blijft.

Foto Willies Friet op FB.

Zie ook:

Lees meer over:

Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.