maandag 26 februari 2024

Alles over Altena

'Water is de bron van ons leven.'

CDA-afdeling Waterschap Rivierenland start campagne met fotowedstrijd

23 januari 2023 (door BommelerwaardNet)

REGIO - De CDA-fractie van Waterschap Rivierenland organiseert een fotowedstrijd met als thema "samenleven met water". Dit als start voor de verkeizingscampagne.

Op 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Waterschappen en daarmee ook voor Waterschap Rivierenland. De opgaven waar het waterschap mee te maken heeft groeien. Dit is niet alleen te wijten aan het veranderende klimaat, maar ook aan de groeiende context waarin het waterschap opereert. Inwoners, bedrijven en diverse overheden spelen daarbij een belangrijke rol.

Fotowedstrijd
Om de campagne goed op de kaart te zetten, organiseert de fractie een fotowedstrijd. "Water is de bron van ons leven. We zijn ervan afhankelijk voor onze voeding en gezondheid. Maar water kan ook uitdagingen met zich meebrengen, zoals overstromingen en droogte. Daarom is het belangrijk dat we samenwerken aan een duurzaam en toekomstbestendig watersysteem", aldus Esther Groenenberg, heemraad en CDA-lijsttrekker.

Zij hoopt dat de foto's die worden ingezonden laten zien hoe belangrijk en mooi het is om samen te leven met het water en hoe de uitdagingen die er liggen kunnen worden opgepakt. De vijf mooiste foto's worden met naamsvermelding gebruikt als campagnebeelden voor de waterschapsverkiezingen.

Prijs
De winnaar van de eerste prijs ontvangt een high-tea voor twee personen. De winnaars van de tweede prijs ontvangen een rondleiding over een Gruttoboerderij. De fotografen die eindigen op de derde, vierde en vijfde plaats ontvangen een groene Dopper waterfles. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

De deadline voor het aanleveren van een foto is 11 februari 2023. Foto's inzenden kan via fotowaterschaprivierenland@gmail.com. Vermeld je naam en de locatie waar de foto genomen is.

Foto CDA-fractie Waterschap Rivierenland.

Lees meer over:

Bommelerwaard Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.