maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

Bruiden showen hun jurk in Wijkestein tijdens speciale modeshow

24 januari 2022 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Op maandag 14 februari zullen er veel bruiden te zien zijn in Wijkestein in Wijk en Aalburg. Er wordt dan voor de bewoners een bruidsmodeshow georganiseerd. Medewerkers en vrijwilligers zijn al gevraagd om zich aanmelden om hun bruidsjurk te showen of om dat eventueel door iemand anders te laten doen.

Bert Noorloos, activiteitnebgeleider Maaswaarden: 'Wat is er nou mooier om zo’n “dure” bruidsjurk, die men in principe een dag aan heeft gehad, nogmaals te laten zien.'

De bruiden gaan die dag langs meerdere afdelingen om daar hun creatie te laten zien. In het atrium wordt het een en ander verteld over de jurk. Een kapster zorgt dat de haren mooi zitten en Maaswaarden regelt de bruidsboeketten. Van elke bruid wordt een foto gemaakt en voor de aanwezige bewoners is er iets lekkers.

Aanmelden
De show is van 15.00 tot 16.00 uur. Vanwege de nog geldende coronamaatregelen is er helaas geen bezoek van buitenaf mogelijk.  
Noorloos: 'We zoeken nog steeds bruidjes, dus heb je interesse om je jurk nog een keer te showen meld je dan aan. Voor deelname moet je wel op de gehele middag rekenen.'

Aanmelden kan, tot 4 februari, via Bert Noorloos, b.noorloos@maaswaarden.nl. Na aanmelding ontvangt men een speciaal inschrijfformulier.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.