donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Drie keer winst voor Biesboschzwemmers

16 juli 2022 (door Redactie)

ALTENA - De Biesboschzwemmers namen deel aan twee wedstrijden. In het Amsterdamse bos op de Bosbaan kwamen Lars de Kooter en Ingmar Visser aan de start. In de Gaasperplas ging alleen Ingmar het water in voor twee afstanden. In totaal werden er drie prijzen behaald.

Op de Bosbaan startte Lars op de 1000 en 3000 meter schoolslag en op beide nummers wist hij in zijn eigen categorie naar de winst te zwemmen. Op de 3000 meter kwam hij zelfs als derde overall aan de finish en op de 1000 meter hield hij alle zwemmers die gestart waren achter zich. Voor Ingmar was er winst op de 1000 meter schoolslag bij de masters, terwijl hij op de vrije slag naar een vijfde plaats wist te zwemmen.

Pech
In de Gaasperplas startte Ingmar op de 1000 meter schoolslag en de 1500 meter vrije slag. Op de vrije slag kon hij zich niet met de prijzen bemoeien. Op de schoolslag had Ingmar de pech dat hij als vierde eindigde en eindigde hij dit open water seizoen voor het eerst buiten de top drie op de schoolslag in zijn categorie.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.