maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

De man uit Wijk en Aalburg werd later in Dussen aangehouden.

Na aanrijding neemt gewonde automobilist de benen

31 juli 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK - Een automobilist (28) uit Wijk en Aalburg ging er zaterdagavond (30-7), na een aanrijding met een andere auto, te voet vandoor. De man had een hoofdwond. Hij werd pas twee uur later door de politie aangetroffen. De bestuurder was onder invloed van alcohol. Hij blies 330 ugl.

De politie kreeg omstreeks 21.30 uur een melding van een aanrijding op de kruising van de Midgraaf en de Duijlweg. Een 32-jarige automobilist uit Babyloniënbroek reed over de Midgraaf in de richting van Veen. Hij kreeg op de kruising met de Duijlweg geen voorrang van de automobilist uit Wijk en Aalburg met een aanrijding tot gevolg.

Sloot
De Wijk en Aalburger belandde daardoor met zijn auto in de sloot. Hij klom uit zijn voertuig en ging in gesprek met de tegenpartij, Deze had de hulpdiensten al gebeld. De 28-jarige man wachtte de komst van politie en ambulance, ondanks zijn hoofdwond, niet af. Hij zette het op een lopen en verdween in de bossages.

Aanhouding
Agenten zochten vervolgens met een hond en met hulp van de heli nog langdurig naar de gevluchte, maar vonden hem niet. Omstreeks 23.20 uur kreeg de politie een melding dat een man met een hoofdwond op de Korn in Dussen liep. Hier werd de verdachte ook aangehouden.

Proces-verbaal
De man krijgt een proces-verbaal aan zijn broek vanwege het verlaten van een plaats ongeval alsook voor het rijden onder invloed.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.