zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Een herkenbare plek in Altena …

Altenatuur zet Altena op de (Kerst)kaart

20 augustus 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - Wie graag natuurfoto's maakt, zit goed. Hij of zij kan dan meedoen aan de fotowedstrijd van Altenatuur. De winnende foto wordt een Kerstkaart en ontvangt eeuwige roem.

De belangstelling voor veranderingen in de natuur en biodiversiteit in Altena groeit. Veel mensen leggen dat vast op de gevoelige plaat. Dat kan zijn als je je als vrijwilliger inzet, tijdens een wandel- of fietstocht of gewoon als je oog op iets moois gevallen is.

Meedoen
Iedereen kan aan deze wedstrijd meedoen. Belangrijk is wel dat het een foto is van een herkenbare plek ergens in Altena. Foto's die met een telefoon gemaakt zijn, kunnen gewoon meedoen, mits ze van voldoende kwaliteit hebben zijn om als foto (hard copy) af te drukken en om op de site van Altenatuur te plaatsen.

Prijswinnaar
Een jury maakt de prijswinnaar aan het eind van het jaar bekend. De foto zal worden gebruikt als Kerstkaart die tijdens deze periode onder de leden en samenwerkende organisaties verspreid wordt.

Heb je een mooie, sfeervolle foto gemaakt in Altena en wil je meedoen? Stuur je foto dan vóór 15 november via e-mail naar altenatuur@gmail.com  Vertel waar de foto gemaakt is en zet je naam en telefoonnummer erbij.

Alle verdere info is te vinden op de website van Altenatuur.
 

Foto Mediaplein Altena.Net - Genderen uiterwaarden.

Lees meer over:

Altenatuur fotowedstrijd Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.