vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

AalburgNet, WerkendamNet en WoudrichemNet: samen op één stek

Altena.Net: alles over Altena nu op één plek

1 juni 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De gloedje nieuwe website van Altena.Net staat online. De drie pleinen Aalburg.Net, Werkendam.Net en Woudrichem.Net staan daar nu samen op één stek. Mediaplein Altena.Net biedt zo een sterke en ruim opgezette infoplek voor alle 21 kernen van de gemeente Altena: nieuws, info, evenementen en achtergronden.

Op 1 januari 2019 werden de voormalige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem samengevoegd tot een nieuwe gemeente Altena. Iedere gemeente, alsook de bijbehorende kernen, had toen zijn 'eigen' gelijknamige online plein: Aalburg.Net, Werkendam.Net en Woudrichem.Net. 

Verandering
Anno 2021 is het ook online tijd voor verandering. De redacties, alsook de genoemde websites, zijn nu samengevoegd en werken vanaf 1 juni samen aan de informatievoorziening vanuit één sterk merk en netwerk: Altena.Net. De gekoppelde social mediakanalen op Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin blijven onder de noemer Altena.Net bestaan.

Kleine nieuws
Onderveranderd blijft vooral de voorkeur voor het 'kleine nieuws', de gewone dingen van alledag. Informatie van en dicht bij de inwoners en daarmee ook info die niet altijd als eerste gepubliceerd hoeft te worden. Als vanouds degelijke info, betrouwbaar en gestaag. Vanuit die optiek blijft Altena.Net het onderscheidende informatieplatform voor gewone, alledaagse dingen uit de 21 kernen van Altena. Hyperlokaal dus.

Bommelerwaard
Mediaplein Altena.Net beheert sinds januari 2020 ook Bommelerwaard.Net. Dat blijft zo. Samen zijn zij lokaal betrokken en sterk in de streek.

Mediaplein Altena.Net blijft onveranderd mediapartner van B2B-platform Ondernemend Altena.

Verdwijnen
Op termijn verdwijnen de websites van AalburgNet, WerkendamNet en WoudrichemNet

Mediaplein Altena.Net: Lokaal betrokken. Sterk in de streek.

Foto Mediaplein Altena.Net

Lees meer over:

Altena websites media
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.