Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Meer dan voetbal alleen …

Altena Cup meer dan voetbal

10 augustus 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - De tweede editie 2021 van de Altena Cup is meer dan alleen voetbal vanwege het maatschappelijke en gezondheidskarakter. De aftrap van het sportieve event is dinsdagavond (24-8) om 19.00 uur op de sportparken van GDC, Sleeuwijk en Woudrichem voor de eerste poulewedstrijden. 

De Altena Cup is meer dan alleen voetbal. Wethouder Shah Sheikkariem kijkt al uit naar dit maatschappelijk event, liet hij weten. De Altena Cup neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door veel aandacht te schenken aan De Gezondere Sportkantine, Jongeren op Gezond Gewicht, Rookvrije sportparken, Nix 18 met gezonde voeding.bOp het toernooi worden flesjes water, 0% drankjes, appelmoes en Vega-producten beschikbaar gesteld. Een groot deel van de dag wordt er ook geen alcohol geschonken. Gezond Leven <> Sportief Bewegen is het motto voor de Altena Cup 2021, maar ook Verbinden. De voetbalwereld in Altena werkt samen aan een gezondere sportomgeving. 

Programma
Vanwege competitieverplichtingen speelt het tweede elftal van Achilles Veenen Kozakken Boys onder 23 mee. Helaas ontbreken er enkele clubs en wordt de wisselbeker niet verdedigd door de winnaar van de eerste Altena Cup 2019.
Zaterdag 28 augustus, vanaf 13.30 uur tot ca. 17.30 uur, wordt het programma vervolgd bij GRC 14 in Giessen/Rijswijk en wordt deze dag afgesloten met een echte finale om 17.30 uur.

De jeugd in alle categorieën en de dames spelen op zaterdagochtend (28-8) hun wedstrijden op twaalf sportparken in Altena. In alle categorieën is er een Altena Cup te winnen. De prijswinnaar bij de mannen ontvangt naast de AltenaCup nog een bijzondere prijs, waarover later meer.

Meer informatie op www.Altenacup.nl.  

Foto Altena Cup

Lees meer over:

Voetbal sport Altena Cup
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.