zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Bodie is een puppie van inmiddels 13 weken.

‘Als Bodie een gouden huisje heeft, en ze heeft het fijn, mag ze daar blijven’

25 augustus 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK / REGIO - Het heeft er alle schijn van dat de verdwenen Bodie door onbekenden is meegenomen. Ondanks een massale zoektocht door veel mensen, speurhonden, een drone, een politiebericht, oproepen via de socials, uitgebreide media-aandacht enzovoorts blijft de pup spoorloos. Diefstal lijkt de enige nog resterende conclusie. De baasjes zijn intens droevig. 'Als je een gouden huisje hebt, mag je daar blijven. Als wij maar weten dat het goed met je gaat.'

Puppie Bodie, inmiddels 13 weken, is zoek sinds woensdag 28 juli. Het hondje van Anne uit Almkerk verdween uit de tuin aan de Provincialeweg Noord, vlak bij Buchner Transport.

Omdat alle kleine beetjes misschien kunnen helpen, onderstaand de jongste - emotionele - oproep van de baasjes:

Lieve Bodie,

Ineens was je weg, waar zou je nu toch zijn?
De speurhonden lijken aan te geven dat jij bent mee genomen. Ook het zoeken met heel veel mensen in de omgeving, een drone enzovoorts … heeft helaas niks opgeleverd, zelfs geen zichtmelding.

Nu kunnen we ons voorstellen dat iemand jou heeft gezien en heeft mee genomen en een mooi nieuw huisje heeft gegeven. Misschien weten jouw nieuwe baasjes niet eens dat jij Bodie bent, omdat ze jou bij een goed adres hebben gekocht. Misschien hebben ze intussen wel hun twijfels, maar durven ze het niet te controleren omdat jij zo leuk en zo ontzettend lief bent en ze bang zijn om jou weer kwijt te raken. Daarom willen wij heel graag deze oproep plaatsen om jou toch te vinden en er achter te komen dat het goed met je gaat. Mocht je echt een gouden huisje hebben en heb jij het daar naar je zin? Dan mag je daar blijven. Als wij maar weten dat het goed met je gaat en we jou vermissing een plaatsje kunnen geven.

Onze oproep is dus als volgt:
Heeft u op of na 28 juli 2021 een bruine border collie teef gekocht of gevonden van ongeveer 9 weken (intussen dus ongeveer 13 weken oud) met een gehele witte voorpoot. Wilt u dan aub contact met ons opnemen? Dan kunnen we samen kijken of het Bodie is en de afspraak maken dat ze bij u mag blijven. U kunt ons bereiken op 0644217701.  
Dit is een nummer van een onpartijdig iemand die het beste voor heeft met beide partijen. Want wij begrijpen natuurlijk ook dat u Bodie niet meer kunt missen.'

Delen wordt gewaardeerd.

Foto Bodie vermissingspagina op FB.

Zie ook:

Lees meer over:

Almkerk Bodie collie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.