dinsdag 16 april 2024

In Kloetinge werden punten geoogst door ACKC

ACKC1 boekt winst tegen Blauw-Wit

6 juni 2023 (door Redactie)

ALMKERK - Met nog drie wedstrijden in het verschiet in deze competitie en dan is het duidelijk of ACKC kampioen is geworden en daarmee promoveert naar de overgangsklasse. Van de elf gespeelde wedstrijden werd er één verloren. Almkerk speelde tegen KV Blauw-Wit1 uit Kloetinge met de inzet de punten binnen te halen.

De eerste helft verliep een beetje moeizaam. Het team moest elkaar even zien te vinden. Bij het rustsignaal was het 5-2. De stand is weliswaar in het voordeel van ACKC, maar het is geen 'dikke' voorsprong.

Winst
In de tweede helft kreeg het team weer wat meer vertrouwen en ging de score flink omhoog. Er volgde een aantal hele mooie aanvallen, waarmee de eindstand van deze wedstrijd op 15-8 uitkwam.