woensdag 1 februari 2023

Alles over Altena

Groente en fruit op een prominente plek bij binnenkomst ...

ALDI Wijk en Aalburg optimaliseert winkelformule en gaat paar dagen dicht

18 januari 2023 (door Altena.Net - redactie)

WIJK EN AALBURG - Van maandag 23 januari tot en met vrijdag 27 januari gaat de vestiging van Aldi in Wijk en Aalburg dicht. Gedurende die dagen wordt de versafdeling van de lokale super aan de Parallelweg aangepast.

De discounter startte landelijk eerder (april 2022) met een aanscherping van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Deze is inmiddels in meerdere winkels doorgevoerd. Nu gebeurt dat ook in Wijk en Aalburg. Door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen wordt de winkel overzichtelijker. ‘En dat maakt het boodschappen doen nog eenvoudiger’, aldus de grootgrutter.

Prominente plek
Bij de herinrichting van de winkel in Wijk en Aalburg krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal. ‘Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor Aldi is het een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren’, laat de supermarkt weten.

Proces
Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.