vrijdag 2 december 2022

Alles over Altena

Actie drie Andelse kerken voor Stichting Jasmijn

13 november 2021 (door Altena.Net - redactie)

ANDEL - Al vele jaren komen de drie Andelse kerken, net voor de feestdagen, in actie voor een goed doel. De enveloppenactie is dit keer voor Stichting Jasmijn.

De initiatiefnemers, Elvira en Jan uit Andel (foto) willen proberen om ouders van ernstig zieke kinderen een mooi dagboek te geven. Aan vijf verschillende ziekenhuizen werden al boeken geschonken. Stichting Jasmijn wil het liefst alle kinderziekenhuizen van Nederland en ouders thuis graag een dagboek geven. Elvira en Jan: 'Uit eigen ervaring weten wij dat er hierdoor een waardevol document kan ontstaan in een dikwijls donkere tijd tijdens de ziekte van hun kind.' Om dit alles te kunnen realiseren, is echter veel geld nodig. Daarom klinkt de oproep deze actie te steunen. 

Bijdrage inleveren
De enveloppen worden in Andel huis aan huis bezorgd. Ook dit jaar is het ophalen vanwege corona niet wenselijk. Daarom vragen de initiatiefnemers om een bijdrage in de enveloppe te doen en deze zelf in de collectebus te deponeren op een van onderstaande adressen.

1. Beek Sport - Burgemeester van der Schansstraat 20
2. SPAR - Burgemeester van der Schansstraat 18
3. Drogisterij Verbeek Beatrixstraat 23
4. Bij één van de drie kerken

De actie loopt van 18 november t/m 1 december 2021.

Overmaken
U kunt uw gift ook overmaken op NL 65 INGB 0001607304 van de zendingscommissie van de Gereformeerde Kerk Andel, p/a Andriëtte Peereboom 15, 4283 GP in Giessen ovv Stichting-Jasmijn.

www.stichting-jasmijn.nl

 

Lees meer over:

Andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.