De punten bleven in Oud-Beijerland.

ACKC1 verliest tegen het ‘altijd lastige’ Korbatjo

25 april 2022 (door Redactie)

ALMKERK - Zaterdag speelde ACKC1 uit tegen Korbatjo1. Het was de eerste competitiewedstrijd van dit nieuwe veldseizoen en direct en tegen het, voor de Almkerkers, altijd lastige Korbatjo uit Oud-Beijerland. 'En dan ook nog op een grasveld met een harde wind die over het veld blaast. Dus een echte uitdaging...'

Na het eerste fluitsignaal duurde dan ook ruim 8 minuten voordat het eerste doelpunt viel. De ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd en de score ging gelijk op. De ruststand is 8-7.

Aan de bak
De tweede helft begon goed voor Korbatjo en ACKC blijft flink achter in het maken van doelpunten. Op enig moment is het 14-9 en moest Almkerk flink aan de bak om nog te kunnen winnen. Hoewel de ploegen wel dicht bij elkaar in de buurt kwamen, is de eindstand uiteindelijk 15-13. De punten bleven dus in Oud-Beijerland

De volgende wedstrijd is op 14 mei tegen DES. Hiervoor speelt het tweede team tegen Vitesse.