woensdag 24 april 2024

Verliezen met één enkel punt, da’s zuur.

ACKC1 verliest nipt tegen Atlas1

30 mei 2022 (door Redactie)

ALMKERK - ACKC 1 speelde zaterdag (28-5) tegen Atlas. De vorige (uit)wedstrijd tegen deze club eindigde in 25-24. De Almkerkers waren in dus in spannende afwachting over het verloop van dit duel.

Het werd een wedstrijd van snel en soms ook fysiek spel. Nadat ACKC al snel op achterstand kwam, duurde het niet lang voor ze op gelijke stand kwamen. De ploegen deden niet veel voor elkaar onder en aan het einde van de eerste helft kwamen de Almkerkers op voorsprong.

Langszij
In het begin van de tweede helft nam Atlas weer een voorsprong van maar liefst vier punten. Ook nu kwam ACKC weer langszij en stond het op nog 5 minuten spelen gelijk met 15-15.
Atlas won uiteindelijk dankzij een strafworp met 1 punt verschil: 15-16.

Doelpuntenmakers: Stef Mommers 4x, Rik Millenaar en Natasja Kuipers allebei 3x, Jitske de Vries 2x, Sabine Meerman, Sven van de Ham en Ingrid Dekkers ieder 1x.