vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

archieffoto ter illustratie.

ACKC1 speelt goede wedstrijd tegen koploper Erasmus1

3 oktober 2021 (door Altena.Net - redactie)

ALMKERK - Veel publiek langs de lijn bij ACKC tijdens de eerste wedstrijden sinds lange tijd. Het eerste en tweede team uit Almkerk speelde tegen hun evenknieën Erasmus uit Rotterdam. Het tweede verloor van Erasmus2: 8-14. ACKC1 verloor, na een hele goede wedstrijd, met 18-21 tegen de koploper.

Al binnen een minuut weet Erasmus te scoren. Maar in de aanval scoort Jonne de 1-1 met een vrije bal. Daarna gaat het in de eerste helft nagenoeg gelijk op. Er wordt letterlijk “gevochten” voor elke bal wat een mooie wedstrijd oplevert. Sven scoort de 8-10, Erasmus de 8-11, Fleur de 9-11 en Jelle de 10-11, als de scheidsrechter fluit voor rust.

Na de rust loopt Erasmus wel iets verder uit. Met nog 7 minuten op de klok scoort Wietze de 16-19. Erasmus weet weer tweemaal achter elkaar te scoren. De eindstand wordt uiteindelijk 18-21. Ondanks het verlies kijken spelers en coach terug op een goed gespeelde wedstrijd.

Scores
De scores deze wedstrijd komen op naam van: Sven van der Ham maar liefst 5x, Jelle van de Water 4x, Fleur Hartman 3x, Jonne Millenaar en Wietze de Vries beide 2x, Amber de Ruijter en Derrek Koekkoek beide 1x.

Volgende week staat een wedstrijd in Ritthem gepland.

 

Foto ACKC

Lees meer over:

Almkerk korfbal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.