vrijdag 19 april 2024

Wedstrijd Keep Fit 70 1 – ACKC 1 was warm op lastig veld

ACKC1 blijft spelen in tweede klasse

21 juni 2022 (door Redactie)

ALMKERK - De laatste wedstrijd van het voorjaar 2022 voor ACKC speelde zich af in Roosendaal. Keep Fit en ACKC moetsen “vechten” om in deze klasse te blijven. Wie zou verliezen, degradeert. Dus buiten de warmte en het veld speelde de spanning bij de ploeg ook een grote rol.

In de eerste helft kwam Keep Fit een paar keer 2 punten voor te staan maar ACKC wist telkens aansluiting te maken. De ruststand was 8-7, dus alles was nog mogelijk.

Na 10 minuten in de tweede helft stonden de ploegen gelijk en nam de spanning toe. Toen lukte het ACKC om op voorsprong te komen en gaf deze niet meer af.

Toen de wedstrijd werd afgefloten was  het 12-13. Dat betekent dat ACKC veilig is in de tweede klasse.

Doelpunten zijn gemaakt door: Ingrid Dekkers (topscoorder deze wedstrijd) 4x, Sven van der Ham 3x, Sabine Meerman, Jitske de Vries, Natasja Kuipers, Wietze de Vries, Stef Mommers en Emiel van der Ham allemaal 1x.

Nu kan iedereen van een lekkere zomerstop en zomervakantie gaan genieten.