vrijdag 29 maart 2024

Wel verlies, maar het stekkie in de tweede klas blijft.

ACKC verliest thuis tegen Tiel

4 april 2022 (door Redactie)

ALMKERK - Zaterdag (2-4) speelde ACKC1 op eigen veld tegen Tiel1. De vorige wedstrijd tegen Tiel werd een gelijkspel: 17-17. De winnaar kon promoveren naar de eerste klasse, dus deze wedstrijd kon spannend worden.

In de eerste helft stond ACKC voor maar werd al ingehaald door Tiel. Tot aan de rust keek ACKC tegen een achterstand aan: 6-8.

Gelijke stand
ACKC kwam langszij in de tweede helft bij een stand van 9-9. Maar de Almkerkerd bleven weer tegen een achterstand opboksen. Het ging veelal om een punt verschil.

De eindstand pakte slecht uit voor ACKC: 16-18. ACKC liet weten: 'Het was een spannende wedstrijd, maar wij bedanken het publiek met opgeheven hoofd. Voorlopig blijven we lekker in de tweede klasse korfballen.'

Buiten
Dit was de laatste wedstrijd in de zaal. Vanaf nu gaan de trainingen en wedstrijden weer buiten plaatsvinden. Het wedstrijdprogramma is nog niet bekend.