vrijdag 19 april 2024

ACKC verliest uit tegen Erasmus na tien gewonnen wedstrijden

22 mei 2023 (door Redactie)

ALMKERK - 'Wordt ACKC kampioen na deze wedstrijd?' was de vraag van de meegereisde groep supporters naar Rotterdam. Erasmus moest niet onderschat worden als een team vol fanatieke spelers.

De eerste helft verliep moeizaam en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. ACKC kon lange tijd op voorsprong blijven, maar werd vlak voor rust ingehaald door Erasmus. Ruststand: 7-6. De wedstrijd was op dit moment zeker nog niet gewonnen of verloren.

De tweede helft verliep dramatisch voor ACKC. Een sterk spelend Erasmus scoorde veel doelpunten. Uiteindelijk werd de eindstand 21-10 en is het kampioenschap voor de Almkerkers nog niet binnen.