woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

ACKC 1 pakt de winst tegen Vriendenschaar 1

14 juni 2022 (door Redactie)

ALTENA - Zaterdag (11-6) speelde ACKC1 thuis tegen Vriendenschaar1 uit Bodegraven. Degradatie is nog niet uitgesloten, dus moest er door de Almkerkers gewonnen worden.

In het begin van de wedstrijd loopt de score gelijk op maar halverwege de eerste helft wordt het verschil groter. De ruststand is 9-5.

In de tweede helft loopt de wedstrijd goed en worden er mooie kansen gecreëerd. De eindstand is dan ook een goede prestatie: de thuiswedstrijd wordt gewonnen met 16-9.

Laatste wedstrijd
Volgende week is de laatste wedstrijd  van het seizoen en dan wordt duidelijk of er door ACKC in deze klasse gespeeld kan blijven worden.

Scores
Doelpunten zijn gemaakt door: Stef Mommers (wederom topscoorder) 5x, Sven van der Ham 3x, Ingrid Dekkers, Rik Millenaar en Wietze de Vries 2x, Amber de Ruijter en Natasja Kuipers 1x.