woensdag 29 mei 2024

Alles over Altena

Bekerwedstrijd Achilles Veen tegen Goes gaat verder

13 mei 2024 (door Redactie)

VEEN - De bekerfinale van Achilles Veen tegen vv Goes in Oisterwijk kreeg een onverwachte wending, de wedstrijd werd gestaakt. Overigens om een goede reden.

Heel Veen was uitgerukt om de eerste Veense bekerfinale in dertig jaar te zien. Het had een fantastische dag kunnen worden, maar toen in de 23e minuut Nikki Baggerman in elkaar zakte, zette dat een domper.

Gelukkig kon Baggerman uitstekend geholpen worden door een aantal hulpverleners die kordaat ingrepen. De speler was bij kennis toen hij per ambulance werd weggebracht. Dat zorgde bij het grote aantal toeschouwers voor opluchting.

Voetballen
Voor deze gebeurtenis werd uiteraard ook nog gevoetbald. Al in de eerste minuut kwamen de groen-witten op 0-1 voorsprong. Thomas de Man zorgde voor prachtig voorbereidend werk en spits Pim Goossens schoot onhoudbaar binnen.

Een minuut later was het alweer raak. Het knappe voorbereidende werk kwam deze keer van Jochem Scheij en de afronding kwam op naam van Pim Goossens: 0-2.

Na 17 minuten spelen nam Nikki Baggerman van behoorlijke afstand een vrije trap die bij de tweede paal bijna binnen viel. De doelman voorkwam ternauwernood een treffer. Vlak voor het noodlottige moment in de 24e minuut was er nog een kans voor Pim Goossens, maar oog in oog met de keeper lukte het hem niet om zijn derde binnen te schieten.

Vlak daarna was het moment dat aanvoerder Nikki Baggerman in elkaar zakte. Na ampel beraad werd besloten de wedstrijd niet meer te hervatten en op een later moment uit te spelen.

Hervatting
Inmiddels is duidelijk dat de wedstrijd in de 27e minuut bij een 0-2 stand hervat gaat worden, maandag (tweede Pinksterdag) om 17:00 uur op het complex van Trinitas in Oisterwijk.

Foto ter illustratie.

Lees meer over:

Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.