maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Achilles Veen teleurstellend uit de startblokken

29 augustus 2021 (door Altena.Net - redactie)

VEEN - Zaterdag (28-8) begon voor Achilles Veen 1 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Smitshoek. De ploeg uit Barendrecht bleek voor Achilles Veen opnieuw een lastige tegenstander. De gasten namen terecht de punten mee naar huis door op De Hanen Weide met 1-2 te winnen.

Achilles Veen start zonder de geblesseerde aanvoerder Thijs van den Berg. In de openingsfase is er hoofdzakelijk balbezit voor Achilles Veen en dit resulteert na 5 minuten al in de eerste kans voor Thomas Schilders. Zonder resultaat. Even later probeert Schilders het nog een keer zonder succes van afstand, maar na 20 minuten spelen is het wel raak. Schilders is alert wanneer de doelman een hoekschop uit zijn handen laat vallen en zet de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Gevaarlijker
In het vervolg van de eerste helft is Smitshoek duidelijk gevaarlijker en onder andere door een goede redding van Jordy Zielschot blijft de Veense voorsprong nog tot de rust op het scorebord staan.

Verdiend
Ook na de rust een gevaarlijker Smitshoek en dat resulteert al in de 54e minuut in de verdiende gelijkmaker voor Smitshoek. En dan in de 84e minuut valt de 1-2 aan de andere kant waardoor Smitshoek, over de hele wedstrijd gezien terecht, de 3 punten kan meenemen naar Barendrecht.

Voor Achilles Veen een teleurstellend begin van de competitie. (Achilles Veen)

Foto archief.

Lees meer over:

Voetbal sport Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.