dinsdag 5 juli 2022

Alles over Altena

36e editie fietstocht Aalburg Rond komt in de startblokken

24 februari 2022 (door Altena.Net - redactie)

ALTENA - WIJK EN AALBURG: Op zaterdag 11 juni wordt de Fietstocht Aalburg Rond weer georganiseerd, voor de 36e keer.
De door velen gewaardeerde tocht door de dorpen van de voormalige gemeente Aalburg stond in 2019 voor het laatst op het programma.

Het bestuur van de ondernemersvereniging ziet dit jaar de vooruitzichten als zonnig en men heeft daarom besloten deze klassieker opnieuw te organiseren door zeven kernen en langs meerdere bedrijven. Deelnemers halen daar een stempel, puzzelen een letter en kunnen zich bij veek ondernemers tegoed doen aan een hapje of een drankje. Soms staan er zelfs activiteiten opgesteld. Kortom, de tocht is ieder jaar sfeervol en gezellig, zeker als de weergoden meewerken.

De klassieker trekt ieder jaar vele honderden fietsers uit de hele regio.

Meer info volgt later via OV Aalburg.

Editie 35
De 35e editie van Fietstocht Aalburg Rond werd op 25 mei 2019 verreden. 26 bedrijven uit de 7 kernen van (voormalig) Aalburg presenteerden zich toen aan het fietsend publiek. Het weer werkte die dag meer dan fantastisch mee. Een matig windje en volop zon.

De stemming onder de 800 fietsers was hoog. Toen de fietstocht om 16.30 uur sloot, keek de organisatie terug op een geslaagde dag. Bij elke stempelpost kon men ook toen een letter vinden die tot een slagzin leidde die kans gaf op fraaie prijzen. 

Zie ook:

Lees meer over:

Wijk en Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.