vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Jongeren maken paasstukjes met ouderen

30 maart 2021 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Paasstukjes maken met de ouderen in Goezate. Dit deed een aantal jongeren woensdag (24-3) nadat de bewoners van het verzorgingscentrum 'de prak' op hadden.

Om 18:45 uur ging de groep aan de slag met het vervaardigen van fraaie paasdecoraties. Elke oudere was gekoppeld aan één jongere. De laatsten droegen mondkapjes én hielden afstand van de andere bewoners. Zo kon de activiteit volledig coronaproof uitgevoerd worden. De afstand en de in acht genoimen hygiene stodn de gezelligheid niet in de weg.

Tot groot plezier van de inwoners. Eén vanhen merkte op: ''De jongen mogen van mij vaker komen. Ik vond het erg gezelig en leuk.'

De instelling dankte ook alle jongeren die zich enthousiast hebben ingezet voor 'onze ouderen! Het was een gezellige avond!'

Cake
Hart & hand voor ouderen is eev initiatief van SGP-Jongeren Werkendam dat tot doel heeft ouderen een aangename activiteit te bezorgen. Dat kan door wandelingen te maken, of spelletjes te doen. Dit keer ging het dus om een Paasactiviteit.

Onlangs gingen de jongeren ook aan de slag met de ouderen van Goezate. Toen bakten ze meerdere taarte. Iedere bewonerkreeg toen een zelfgebakken stukje taart of cake.

(Foto SGP Jongeren Werkendam op Insta)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.