vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Werkendamse kunstenaar opent unieke tentoonstelling

29 maart 2021 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vrijdag, 9 april, opent zelfstanidg kunstenaar Martin Copier cs een spectaculaire nieuwe tentoonstelling onder de titel “GOUD”. Met een hele spannende actie waarbij een kunstkoper met “De pot met GOUD” naar huis gaat.

Voor  nieuwe tentoonstelling heeft men gekozen voor de titel “Goud”. Veel kunstenaars lieten zich in de afgelopen eeuwen inspireren door dit edelmetaal. Copier: 'We kennen de klassieke iconen, maar bling bling en glitter & glamour wordt ook niet meer geschuwd in de kunst. Onze kunstenaars hebben de afgelopen maanden allemaal geëxperimenteerd met “GOUD” binnen hun eigen disciplines en dat leverde een hele verassende en boeiende serie kunstwerken op.'

Twaalf kunstenaars exposeren hun werk. Daarbij is het niet alleen maar goud wat er blinkt in deze tentoonstelling, want naast het werk geïnspireerd op “goud” tonen de kunstenaars ook ander nieuw werk uit hun collectie.

Actie
Van elk werk dat verkocht wordt doet Martin Copier 10% in een gouden pot en de naam van de koper in een andere pot. Aan het einde van de tentoonstelling trekt men een naam en deze geluksvogel wint de “Gouden pot” met de totale inhoud. 'We hoeven u niet te vertellen dat dat bedrag enorm kan oplopen. We hopen veel “Goudzoekers” te mogen verwelkomen en dit is misschien het moment om een prachtig kunstwerk aan te schaffen en kans te maken op de inhoud van de “Gouden pot”.'

Martin Coupier
Kruisstraat 24
Werkendam | www.martincopier.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.