maandag 23 mei 2022

Alles over Altena

Webstek Ondernemend Altena blijkt in trek ...

17 januari 2022 (door Altena.net - Redactie)

ALTENA - In het jaar waarin Ondernemend Altena zijn tweede lustrum bereikte (2021), lanceerde het B2B-platform een fonkelnieuwe website. Meest markante verandering ten ipzichte van 'de oude' is de sterke nieuwsvoorziening. De nieuwe webstek brengt nu prominent relevant nieuws en info voor en door ondernemers en is in deze opzet uniek in de regio. Gezien de continue, hoge bezoekersaantallen blijkt de webstek aan een behoefte te voldoen.

Stichtingsvoorzitter Cor Spek is er blij mee: 'Ondernemend Altena wil het ondernemerschap in de regio zichtbaar maken, verbinden en zinvol versterken. Dat doen we al tien jaar via allerlei kennissessies, ondernemersuitstapjes en netwerkmomenten. Relevante info en ondernemersnieuws deelden we al wel via onze social mediakanalen, maar nog niet eerder via een daarop toegespitste website. Als dan nu blijkt dat deze lekker scoort, zijn we daar uiteraard blij mee.'

Henri Verhagen (secretaris) vult aan: 'Met de missie die wij als stichting hebben, spelen wij in op deze  behoefte. Ook hiermee bieden wij, maximaal laagdrempelig, een voorzieningen waar ondernemers mee geholpen worden. Dat deden en doen wij ook met de bekende Open Coffees, en andere fysieke netwerkevenementen, zoals BizAwards Altena. De nieuwswebsite is hier dus een prima aanvulling op. Het is een platform waarop actualiteit gelezen wordt en waarop ondernemers ook hun info kunnen delen.'

Zien en gevonden worden
De nieuwe webstek biedt ondernemers dan ook een interactieve plek. Wie een opvallende promotie wil, kan dat op de site doen middels een blog of vlog, een advertorial of een advertentie. Ook het plaatsen van (SEO) banners is mogelijk. Ondernemend Altena biedt ondernemers in dit alles verregaande mogelijkheden en service. Als ondernemers hun verhaal willen delen, tips hebben of willen reageren op actuele zaken dan kunnen ze dat via de website van Ondernemend Altena kwijt. Spek: 'Wat we al jaren doen, is de interactie met ondernemers zoeken. Het jongste voorbeeld is onze Lockdown-actie waarmee we 'gesloten ondernemers' een sympathiek steuntje in de rug geven. Die support bieden we op een andere manier met de nieuwe website.Om die reden zijn de B2B-kalender, info rond de Open Coffee, de BizAwards enzovoorts onveranderd gebleven.' Verhagen sluit af met een woordspeling: 'Ondernemend Altena is voor ondernemend Altena.'

Netwerk
U bent  ondernemer, beleidsmaker en/of beslisser en wilt ook deel uitmaken van het interessante netwerk van Ondernemend Altena? Aanmelden kan simpel via LinkedIn

De nieuwe webistie is - als vanouds - te bezoeken via www.OndernemendAltena.nl

 

Foto artwork Ondernemend Altena.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.