zondag 5 december 2021

Alles over Altena

AED Dorpsstraat Meeuwen tijdelijk verhuisd

23 maart 2021 (door AalburgNet)

MEEUWEN - In Meeuwen hangt er al twaalf jaar een AED bij Vetos Autobedijf Bouman aan de Dorpsstraat. Die plek aan de gevel daar is tijdelijk verplaatst naar de overzijde van de straat bij Hans en Rieki Ophorst - op nummer 33 - vanwege de nieuwbouwwerkzaamheden bij firma Bouman.

Dorpskrant Meeuwen meldt: 'Hans en Rieki Ophorst (recht tegenover het autobedrijf) hebben hun huis beschikbaar gesteld om de kast tijdens de verbouwing aan op te hangen. Hij hangt hier duidelijk zichtbaar vanaf de Dorpsstraat. We zijn blij met deze oplossing, het apparaat blijft nu voor iedereen beschikbaar.'

Verhuisd
Het autobedrijf zelf is inmiddels verhuisd naar een tijdelijke locatie gelegen aan de Hoofdstraat 60 in Genderen. Bouman laat weten: 'Om de periode van onze nieuwbouw te kunnen overbruggen hebben wij een bedrijfspand in Genderen kunnen huren om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Er is hard gewerkt om onze complete inventaris te verhuizen en wij heten u dan ook van harte welkom op onze locatie in Genderen.'

Lees meer over:

AED Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.