dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Altena Bier met zorg bereid én geleverd ...

11 maart 2021 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - ALTENA: Het was een lang gekoesterde wens van het Woerkumer en Altena Bier om de bierbezorgingen samen met de dagbesteders bij Hoeve Kraaiveld te gaan doen. En dat is gelukt.

Op de dagbesteding zorgen de harde werkers aldaar ook voor etiketten op de flesjes, neklabels en ander promotiemateriaal. Door de pandemie werd het 'bezorgidee' uiteindelijk een jaar later gerealiseerd dan bedoeld. Stuwende kracht Ronald van den Ende: 'Dankzij de vaccinatie en met in achtneming van de maatregelen werd deze week dan eindelijk gestart.'

Support brouwer
Doordat de horeca nog steeds niet open mag, zitten veel lokale brouwers met een aanzienlijke voorraad. Om de lokale brouwer daarvan af te helpen, sloeg een aantal leden van Werkendam Maritime Industries (WMI) de handen ineen en plaatsten een leuke order.

Op de foto neemt de voorzitter van WMI, Harry Cornet van Cornet Service, het eerste kratje in ontvangst. Altena Bier hoopt dat andere ondernemers dit voorbeeld gaan volgen.

Bedrijven, maar ook particulieren, die interesse hebben, kunnen contact opnemen met Ronald van den Ende op nummer: 06  53 20 60 99

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.