zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Het Verlaat wordt prikpost voor Altena

18 februari 2021 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKERK - In sport- en zalencentrum Het Verlaat in Almkerk wordt een prikpost ingericht voor de inwoners van de gemeente Altena tenngehoeve van de Coronavaccinatie. Dat is althans de verwachting.

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant heeft bekendgemaakt ook in Altena een vaccinatielocatie in te willen richten. Na overleg door de gemeente met GGD West-Brabant kwam 't Verlaat uit de beste als beste mogelijkheid.

Als het allemaal doorgaat, wordt deze prikpost in april operationeel voor zes dagen in de week. De planning loopt dan door tot en met september. Op afroep van de GGD kan met naar Almkerk om een prik te laten zetten. Overigens kunnen ook huisartsen de dan ingerichte ruimte gebruiken. 

Een vaccinatielocatie is aan de nodige voorwaarden gebonden als een goed bereikbaarheid, voldoende parkeerplaatsen en voldoende ruimte en oppevervlakte hebben om als veilige prikpost te kunnen fungeren.

Met de huidige gebruikers van Het Verlaat wordt nader overlegd in hoeverre hun activiteiten belemmerd of onmogelijk zouden worden. In dat geval wordt naar oplossingen gezocht. 

(Foto Woudrichem.Net)

Lees meer over:

verlaat priklocatie covid-19
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.