maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Gerard van Helden hoofd jeugdopleiding Almkerk/Nieuwendijk

13 februari 2021 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / NIEUWENDIJK: Gerard van Helden (50) uit Wijk en Aalburg is het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij VV Almkerk / VV Altena. Van Helden begint in het seizoen 2021/2022

Van Helden vervult op dit moment de rol van jeugdcoördinator bij Wilhelmina’26 en was daar in het verleden trainer van meerdere jeugdelftallen, het tweede elftal en interim-trainer bij het eerste team bij de 'kanaries'. Maar zijn ervaring omvat meer. Zo was hij ook actief bij LRC A1, Sleeuwijk2 en Achilles en was hij jeugdscout bij de KNVB. Twintig jaar geleden, tot slot, trainde Van Helden de A-jeugd van Almkerk.

Belangrijke bijdrage
Van Helden levert bij Altena/Almkerk straks een belangrijke bijdrage aan het opleiden van jeugdspelers en jeugdtrainers. Talentvolle spelers moeten zo beter. naar de A-selecties van beide verenigingen kunnen doorstromen.

Gerard van Helden laat op de site van de clubs weten:  'Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij twee mooie verenigingen die de handen ineen slaan om het jeugdvoetbal naar een hoger plan te tillen. Ik wil graag hier mijn steentje gaarg aan bijdragen.'

Lees meer over:

Voetbal sport Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.