maandag 6 december 2021

Alles over Altena

OV Almkerk schuift feest opnieuw jaar op

28 januari 2021 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Het Tentjes- en Bevrijdingsfeest van OV Almkerk wordt opnieuw een jaar opgeschoven. Dat is de boodschap die de Almkerkse oranjevereniging deed uitgaan.

In 2020 ging het Tentjes- en Bevrijdingsfeest ook niet door. 'We besloten in maart vorig jaar om dit evenement door te schuiven naar 2021. Ook nu hebben we, als Oranjevereniging Almkerk, het besluit moeten nemen om het Tentjes- en Bevrijdingsfeest in 2021 niet door te laten gaan. Het is momenteel niet mogelijk om weer te gaan werken aan de versiering/verlichting, oefenen voor de playbackshow et cetera. Ook is de kans heel erg klein dat we, als dorpsgenoten, samen kunnen komen in een feesttent.'

Besluit
De vereniging vindt het 'heel vervelend' dit besluit te moeten nemen, 'maar uiteindelijk komt de gezondheid van een ieder op de eerste plaats. Aangezien vele dorpsgenoten en buurten al veel tijd, geld, energie en inspanningen hebben verricht voor een mooi feest in het dorp, hebben we besloten om het Tentjes-, Bevrijdingsfeest nogmaals een jaar te verplaatsen naar 2022.'

(Foto Altena.Net - alle rechten voorbehouden)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.