maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Nieuw bord speeltuin Genderen hangt weer

16 januari 2021 (door AalburgNet)

GENDEREN - Verontwaardiging heeft plaatsgemaakt voor tevredenheid. Het door zwaar vuurwerk vernielde bordje in de speeltuin in Genderen is vervangen door een fonkelnieuw exemplaar. Dat hangt nu te shinen op de oude stek. De daders kregen wroeging van hun daad na een eerdere oproep opmsocial zich bekend te maken. Zij stuurden een brief met daaraan toegevoegd 75 euro ter genoegdoening. Dat werd in dank aanvaard.

Arno Bouman uit Genderen maakte het eerdere voorval bekend. Hij reageert nu weer via social media: 'Dit hoofdstuk kan nu gelukkig alweer afgesloten worden. Dankzij de snelle actie van de gemeente Altena en de leverancier hangt er sinds gisteren alweer een nieuw bordje. Bedankt voor het snelle regelen!!!'

"Met mijn vriendjes speel ik hier
We hebben altijd veel plezier
Iedereen mag meedoen, groot of klein
Samen spelen is heel fijn!"

(Foto Arno Bouman)

Zie ook:

Lees meer over:

Speeltuin Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.