maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Twee verdachten bij Nieuwendijk aangehouden na beroving voertuig

15 januari 2021 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK / A27: In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 januari 2021 heeft de politie twee verdachten op de A27 nabij Nieuwendijk aangehouden. De verdachten zouden diezelfde nacht in Amsterdam een man onder dreiging van een vuurwapen van zijn auto hebben beroofd.

Rond 1:45 uur krijgt de politie een melding om naar de Marskramerstraat te komen waar een 20-jarige man van zijn auto is beroofd. Als de politie arriveert, treffen zij het slachtoffer met verwondingen aan. De politieagenten doen onderzoek in de omgeving en verwerken het kenteken zodat het voertuig gesignaleerd staat.

Achtervolging
Rond 2:30 uur diezelfde nacht komt er bij de Rotterdamse politie een melding binnen dat het gestolen voertuig zich op de A20 bevindt. Na een achtervolging worden de twee verdachten op de A27 ter hoogte van Nieuwendijk door de politie aangehouden.

Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Moerdijk en een 16-jarige jongen uit de gemeente Etten-Leur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.