zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Nieuwbouw Oerlemans Plastics Giessen gestart

7 januari 2021 (door WoudrichemNet)

GIESSEN – Woensdag (6-1) heeft directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics de symbolische eerste paal geslagen voor een imposante uitbreiding van het bedrijf. Naast de huidige fabriek aan de Industrieweg in Giessen komt ruim 8.800 vierkante meters aan extra productie- en kantoorfaciliteiten. Vanwege de huidige lockdown was er geen publiek bij het officiële moment aanwezig.

De nieuwbouw maakt het mogelijk om te kunnen blijven voldoen aan de verwachte groei en verduurzaming in de markt voor hoogwaardige flexibele kunststof folies en verpakkingen. Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en gaat haar capaciteit als producent en kennispartner verder uitbreiden.

Oerlemans Plastics directeur Johan Kranenbroek is blij met het feit dat een eerste stap is gezet voor de nieuwbouw: “Naast deze heipaal volgen er nog 1.699 exemplaren voor een stevig fundament onder de nieuwe fabriek. De bouw is onderdeel van een bredere investering, waarbij de focus ligt op groei bij alle zes bedrijven die deel uitmaken van de Oerlemans Packaging Group. Hier in Giessen komen onder andere kantoren, opslagcapaciteit, een silostraat en machines voor het produceren van hoogwaardige verpakkingen. De bouw zorgt voor een verdubbeling in omvang van de huidige locatie op industrieterrein de Rietdijk, waar al een drukkerij, warehouse, kantoor, laboratorium (OTC) en reprocentrum (ORC) zijn gevestigd. Door de realisatie van de uitbreiding zijn we nu al op zoek naar extra medewerkers. Vakmensen met technisch inzicht en innovatievermogen zijn en blijven ontzettend belangrijk bij de productie van onze flexibele verpakkingen.”

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.