maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Opnieuw bekladding in Hank

3 januari 2021 (door WerkendamNet)

HANK -  Het weekend werd Hank opnieuw geconfronteerd met een daad van vandalisme. Diverse komborden werden beklad. Een aantal werd voorzien van laakbare leuzen.

Diverse inwoners reageerden verontwaardigd op de vandalenactie. Zo vond Christian Alderliesten (Progressief Altena) op Twitter: 'Het is weer zover, kansloze actie van een zielig persoon die zijn/haar frustratie botviert de openbare ruimte... Triest dat ons mooie Hank weer op deze manier te schande wordt gezet! Blijf met je poten van andermans spullen af!'

Een andere reactie luidt: 'Vreselijk qua daad en leuzen. Ik hoop dat degene die dit deed de eer aan zichzelf houdt en zich meldt,'

Alderliesten stelt dat deze actie in zijn ogen niets met Oud en Nieuwvandalisme van doen heeft. 'We hebben dit meerdere keren eerder gehad, het lijkt een patroon. (...) Voorgaande keren waren het vooral hakenkruizen en gericht aan Hank. Dit keer wordt één Hankenaar met voor- en achternaam genoemd. Er lijkt daarom nu sprake te zijn van een persoonlijk conflict.'

Zie ook:

Lees meer over:

Bekladding plaatsnaambord hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.