vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Inwoners Werkendam winnen 1 miljoen bij Postcode Loterij

2 januari 2021 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het jaar begint spetterend voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4251 AA (de straat: Sasdijk) in Werkendam. De Postcode Loterij maakte zojuist in RTL Boulevard bekend dat op die postcode de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste samen met Jamie Trenité de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vallen vijftien deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Werkendam. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 41.666 euro tot 83.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Reacties
Romy werd verrast met een cheque van 83.333 euro: “Ik droom ervan om een camper te kopen. Nu kan ik die droom waarmaken!"

Ook Wim wint 83.333 euro: “Dat is een mooi binnenkomertje in het nieuwe jaar! Als het weer kan ga ik een cruise maken met mijn vrouw."

Mariska wint 41.666 euro en weet wel raad met haar prijs: “Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen huis dus daar kan ik nu mee aan de slag! Verder wil ik als het weer kan graag op vakantie met vrienden."

Lees meer over:

Werkendam postcode loterij
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.