donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Burgemeester Lichtberg schrijft open brief aan inwoners

19 december 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Burgemeester Egbert Lichtenberg richt zich in een persoonlijke brief tot alle inwoners van de gemeente Altena. De redactie plaatst deze hier onderstaand.

Lieve mensen,

We sluiten een bijzonder jaar af. Een jaar waarin we allemaal ondervinden hoe belangrijk gezondheid is. Wat het betekent als de onze of die van anderen op het spel staat. De impact die Corona heeft op ieders dagelijks leven kan verschillend zijn. Maar voor ons als samenleving, ons als mensen, is hij ongekend.

In deze decembermaand waarin we traditioneel terug- en vooruitblikken, heeft u allen uw eigen herinneringen. Mooie en warme herinneringen die u blij kunnen maken maar ook verdrietige die een plaatsje moeten krijgen in uw hart.

Het afgelopen jaar heeft ons ook geleerd dat persoonlijk contact en oprechte aandacht voor elkaar van groot belang is voor ons geluk en welbevinden. Het moment dat de telefoon gaat en er iemand aan je denkt. Dat je een kaart ontvangt met een lieve tekst. Of het moment dat je uit het raam kijkt en er iemand naar je zwaait. Wees juist deze dagen weer gul met aandacht voor elkaar. Het is de mooiste gift die we elkaar kunnen geven.

In het samenzijn met onze dierbaren zullen we dit jaar moeten zoeken naar manieren waarin dat passend binnen de regels veilig kan. Mede namens het gemeentebestuur gun ik het u van harte dat u hoop kunt putten uit die dingen die voor u belangrijk zijn. Laten we dankbaar zijn voor wat het afgelopen jaar wél kon. Met u allen mogen wij ook hoopgevend vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar ons mag brengen.

Ik wens u allen en uw dierbaren fijne en veilige feestdagen toe, bovenal een goede gezondheid en een hoopvol nieuw jaar.

Namens de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders,
Egbert Lichtenberg

Lees meer over:

gemeente Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.