vrijdag 30 september 2022

Alles over Altena

Lockdown. Ondernemend Altena biedt winkeliers steuntje in de rug

15 december 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA - "Lockdown. Welke ondernemer in Altena is dicht, maar bezorgt wel, heeft een afhaalservice en/of een webshop?" Met deze oproep biedt B2B-platform Ondernemend Altena MKB'ers/detaillisten de gelegenheid hun diensten (extra) bekend te maken in de regio.

Nederland gaat 5 weken op slot, niet-essentiële winkels moeten sluiten. Afhalen en bezorgen kan nog wel, alsook online shoppen.

Ondernemend Altena speelt in op deze gedwongen situatie: 'Verkopen van winkeliers staan nu extra onder druk of vallen weg. Daarom vragen we: "Welke ondernemers in Altena moeten hun nering sluiten, of zijn al gesloten (horeca), maar hebben wél een afhaal- en/of bezorgservice, en/of online bestelmogelijkheden?" Wij proberen ondernemers in Altena zo een steuntje in de rug te geven.'

Samen sterker
Wie zijn verkoopmogelijkheden (extra) bekend wil maken, stuurt een bericht naar info@ondernemendaltena.nl. Het ondernemrsplatfrom in Altena zetten dan deze service online in de regio. De dienst wordrt gratis aangeboden, onder hert motto: . 'Samen sterker!'.

Vermelden
Geef in de e-mail je bedrijfsnaam op, het soort bedrijf, welke dienst wordt geleverd: afhalen/bezorgen en/of webshop. 'Vergeet niet het adres van je website (URL)'.
Bijvoorbeeld:
Kledingboutique Herwine - onlineshop - www.voorbeeld.nl
Bloemenshop Natuurlijk - buitenverkoop & bezorgen - www.voorbeeld.org.

Ondernermerschap versterken
Ondernemend Altena is een ideële stichting die zich sterk maakt om ondernemerschap in de regio (nog meer) op de kaart te krijgen, te versterken en bijzonder ondernemerschap te waarderen. Dat doet de stichting - al bijna 10 jaar - door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, kennissessies en meer. Bekende activiteiten zijn Open Coffee Altena en BizAwards Altena. Ondernemers, die deel willen uitmaken van de community,  haken aan via LinkedIn.

Lees meer over:

Ondernemend Altena lockdown
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.