zaterdag 3 december 2022

Alles over Altena

Kids De Halm op technische excursie naar Breda

27 november 2020 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / WERKENDAM: 'Solderen kun je (al vroeg) leren…' Dat blijkt uit de workshop die de leerlingen van GBS De Halm uit Almkerk mochten volgen. Met chirurgische precisie en met groot plezier kregen alle kids het voor elkaar een werkend deuralarm te maken. 

Groep 6 van De Halm ging op uitnodiging van de gemeente Altena met de bus naar de De Uitvindfabriek in Breda, de voormalige fabriek van Faam. (Wie kent dat niet?) De kids deden daar mee aan allerlei spannende workshops om hun technische talenten te ontdekken én hun samenwerkingsvaardigheden te ontplooien.

Aanmeldingen
De gemeente Altena en Werkendam Maritime Industries (WMI) ontwikkelden samen een programma om basisschoolleerlingen spelenderwijs kennis te laten maken met techniek. Voor het schooljaar 2020-2021 zijn er vanuit de basisscholen in Altena al 860 leerlingen aangemeld voor verschillende activiteiten. Wordt dus vervolgd ...

(Foto WMI)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.