zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Ook voor Achilles Veen stopt bekeravontuur

19 november 2020 (door AalburgNet)

VEEN - De KNVB heeft besloten het toernooi om de KNVB beker voort te zetten zonder de 26 amateurploegen die nog in competitie waren. Dit betekent dus ook voor Achilles Veen dat het bekeravontuur voor dit seizoen stopt. In Werkendam zijn dat Kozakken Boys.

Opnieuw geplaatst
Achilles Veen laat weten: 'Gelukkig heeft de KNVB besloten de getroffen clubs te compenseren. Als eerste worden alle 26 amateurclubs toegelaten tot het bekertoernooi van 2021/2022. Daar zullen voor alle ploegen dus nieuwe kansen liggen op een mooi bekeravontuur!'

Compensatie
Ook besloot de voetbalbond om alle clubs de vergoeding voor plaatsing voor de eerste ronde (10.000 euro) uit te keren. De Veense club legt uit: 'Op voorhand stond tevens vast dat wanneer amateurclubs toch het toernooi hadden kunnen vervolgen, minimaal negen amateurclubs de tweede ronde zouden hebben bereikt. Het bedrag dat gelijk staat aan de wedstrijdvergoeding voor 9 clubs in de tweede ronde zal evenredig worden verdeeld over de 26 clubs.'

Lees meer over:

Voetbal sport Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.