donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Hermen Vreugdenhil opnieuw kandidaat voor Tweede Kamer

9 oktober 2020 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk is door het bestuur van de ChristenUnie voorgedragen voor een plaats op de kandidatenlijst bij de Tweede Kamerverkiezing in maart volgend jaar. Vreugdenhil staat dan op de negende plek.

Op de sociale media reageert hij: 'Ik ben dankbaar en heb er veel zin in om weer namens de ChristenUnie kandidaat te mogen zijn. Als Statenlid mocht ik me de afgelopen jaren in Brabant inzetten voor een drugsvrije samenleving, omzien naar elkaar en een land waarin zorg voor de schepping en landbouw hand in hand gaan. Ik kijk er naar uit om die waardevolle ervaring vanuit de regio ook in te brengen in Den Haag.'

Verzoek
Hermen Vreugdenhil was eerder kandidaat voor de partij bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Een verzoek van partijleider Gert-Jan Segers in 2019 of hij naar Den Haag wilde komen, sloeg Vreugdenhil af. Hij koos toen bewust voor de Provinciale Staten.

Streekgenote Carola Schouten, vicepremier en minister van Landbouw, staat op nummer twee van de ChristenUnie-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Schouten is geboren en getogen in Waardhuizen.

(Foto Facebookpagina Hermen Vreugdenhil)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.