vrijdag 29 maart 2024

Waldric VSE-2 redt het niet tegen Punch

20 september 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - In de thuiswedstrijd tegen Punch leed BC Waldric VSE2 zaterdag (19-9) regelmatig balverlies door onvoldoende strakke passes. De meiden konden, ondanks hun snelle voorsprong, geen greep op de wedstrijd houden en het scorebord noteerde uiteindelijk de eindstand 35-57.

Het duurde even voor de eerste punten van de wedstrijd genoteerd werden, maar na vier minuten wist Nadeche vanuit een break te scoren. Al snel volgden punten van Lisa, Nienke en Quinty en stond Waldric met 8-2 voor. Met nog 2 minuten te spelen in de eerste kwart verslapten de dames in de verdediging en kwam Punch eenvoudig terug en pakte een kleine voorsprong (8-9).

Wedstrijdverslaglegger Alex noteert: 'Net als vorige week is het tweede kwart niet best, verdedigend klopt het niet, aanvallend weten we niet te scoren en we hebben regelmatig balverlies door slechte passes.' Met de rust staat Waldirc met 14 punten achter (16-30).

Presses
Na de rust gaat het verdedigend wat beter, maar missen de dames nog teveel kansen om terug in de wedstrijd te komen. Na het derde kwart is Waldric een puntje ingelopen. In het laatste kwart weet Punch onder andere een aantal keer de press goed te breken waardoor de Woerkumers uiteindelijk verliezen met 35 tegen 57.

Topscores: Zoe (10pnt), Lisa (8pnt) en Nienke (6pnt).