donderdag 28 maart 2024

ACKC 1 wint van Vriendenschaar 1​​

13 september 2020 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Bij aanvang van de wedstrijd van ACKC 1 – Vriendenschaar 1​​ zaterdag (12-09) was het meteen raak. Wietze de Vries wist al heel snel de korf te raken: 1-0. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Hard werken van de Almkerkers resulteerde in een eindstand van 14-10.

Vlak daarna kon ook Rik Millenaar scoren: 2-0. In de 3e minuut kon Sven van der Ham, die inviel voor de geblesseerde Jelle van de Water, scoren d.m.v. een doorloper: 3-0. Niet lang daarna kwam het eerste tegendoelpunt: 3-1. De eerste helft eindigde in 10 tegen 5.

Strafworp
De tweede helft houdt ACKC1 de lijn vast. Er zijn goede aanvallen aan beide kanten maar er valt pas weer een doelpunt in de 7e minuut als Sven zijn strafworp verzilvert: 11-5.

Het was een leuke, sportieve wedstrijd en er werd hard gewerkt voor elk doelpunt.

Doelpunten: Wietze de Vries, als absolute topscoorder, 5x, Natasja Kuipers 3x, Rik Millenaar en Sven van der Ham 2x, Stef Mommers en Amber de Ruijter 1x.