vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Schouten Europe genomineerd voor Foodvalley Champions 2020

10 september 2020 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Schouten Europe is een van de drie genomineerden voor de Foodvalley Champions 2020 verkiezing in de categories eiwittransitie. De prijs wordt uitgereikt tijdens de komende Foodvalley Summits op 13 en 14 oktober in Wageningen.

Volgens Foodvalley is Schouten onder andere genomineerd vanwege haar vele innovaties met grote impact. Daarnaast geeft Foodvalley aan dat innovatie bij Schouten  in de genen zit. De organisatie omschrijft het Giessense familiebedrijf als volgt: “Schouten  Europe, in de jaren negentig pionierende op de markt voor vleesvervangers, heeft de wereldwijde eiwittransitie ‘smaak en kraak’ gegeven, met talloze innovatieve recepten en ingrediënten.”


Pionier

Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld. De producten worden veelal onder private label verkocht. Schouten werkt wereldwijd samen met retailers; fabrikanten van snacks, salades en maaltijden; fastfoodketens  en allerlei  andere partijen binnen de industriële, intermediaire en institutionele markt."

Lees meer over:

Schouten Europe
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.