woensdag 28 juli 2021

Alles over Altena

Energiespreekuur bij Bibliotheek CultuurPunt Altena

7 september 2020 (door aalburgNet)

WIJK EN AALBURG / WOUDRICHEM - Wie wil bespaartips wil en zijn energierekening omlaag wil brengen, kan langs gaan op het Energiespreekuur bij Bibliotheek CultuurPuntAltena, georganiseerd in samenwerking met Altena Woont Slim.

'Denkt u dat u kunt besparen op uw energierekening, maar weet u niet precies hoe? En wilt u er zeker van zijn dat u een onafhankelijk advies krijgt? Maak dan eens een afspraak met de vrijwilligers van Altena Woont Slim, tijdens de energiespreekuren in Woudrichem of Wijk en Aalburg. Breng uw energierekening mee. Zij adviseren u ook meteen wat u bijvoorbeeld kunt besparen door de aanschaf van een waterbesparende douchekop of het stoppen van sluipverbruik.'

Afspraak maken

Via de elektronische agenda is eenvoudig een afspraak te maken voor het energiespreekuur. 'U bent de komende periode van harte welkom op de locaties van de Bibliotheek in Woudrichem of Wijk en Aalburg. De afspraak duurt 20 minuten.

 We vragen u vooraf of u geen ziekteverschijnselen heeft. Verder zorgen we dat het gesprek veilig kan verlopen: voldoende afstand, schermen en ontsmettingsmaatregelen. Voor uw en onze veiligheid.'

Het initiatief is ontstaan doordat er vanuit de gemeente Altena de behoefte ligt om inwoners te wijzen op het slim omgaan met energie. 'Veel inwoners zijn zich niet bewust van het feit dat er met minimale middelen bespaard kan worden en dat u ook op deze manier kunt bijdragen aan de verduurzaming van ons klimaat.
'

Deel dit bericht met je vrienden!