donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

VVD Altena wil tempo in ruimtelijke ontwikkelingen

29 augustus 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De  VVD maakt zich zorgen over de voortgang van ruimtelijke ontwikkelingen binnen de gemeente Altena.

Onlangs kwam het verhaal in het nieuws van de ondernemer uit Uitwijk die al lange tijd wacht op een antwoord op zijn verzoek zijn bedrijf te vestigen in Waardhuizen. Volgens VVD Altena is dit echter maar een voorbeeld van vele andere ondernemers en particulieren die wachten op een antwoord van de gemeente.

Vragen
Met de vaststelling van de jaarrekening heeft de gemeenteraad extra middelen ter beschikking gesteld. De VVD wil graag van het college weten of er inmiddels een plan is om de achterstanden in te halen. Daarnaast wil de VVD graag van het college weten hoe in de toekomst achterstanden worden voorkomen.

VVD Altena formullert het als volgt: 'U heeft niet voor niets de raad tijdens de jaarrekening gevraagd 500.000 euro te reserveren voor het wegwerken van achterstanden op het gebied van ruimtelijke ordening. De VVD vindt het belangrijk dat mensen binnen een redelijke termijn een antwoord krijgen op hun verzoek tot een ruimtelijke ontwikkeling. Wij zijn daarom benieuwd hoe de door u ingezette inhaalslag is gevorderd.'

(Foto Woudrichem.Net - alle rechten voorbehouden)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.