donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vandalen vernielen brommobiel

17 augustus 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Terecht en begrijpelijk boos is Willeke van Der Bol-Persoon uit Woudrichem. Haar brommobiel is zwaar vernield. Er lag geen briefje bij. De schippersvrouw is daarom verdrietig en wil graag weten of er mensen zijn die wat gezien hebben. 

Willeke van der Bol is op dit moment op vaarvakantie. Prima, met het warme weer is het goed toeven op het water. Totdat zij van haar buren bovenstaande foto kreeg van haar brommobiel... Onbekenden vernielden de voorruit van het maximaal 45 kilometer per uur rijdende voertuig. Aan de schade te zien is er fors geweld gebruikt.

WA verzekerd
Het autootje staat als gewoonlijk in de Woerkumse museumhaven op de parkeerplaats voor bewoners. De schippersvrouw (ms Rijnstroom VI) is namelijk één van de bewoners van de historische stadshaven. 'De schade is groot en mijn autootje is WA verzekerd. Ik krijg dus geen stuiver van de verzekering. Ik ben echt zó verdrietig!! Wie o wie heeft iets gezien of gehoord...'

Getuigen
Wie iets weet, wordt verzocht contact op te nemen met Willeke van Der Bol of de informatie te delen met de politie via 0900 8844.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.