zaterdag 30 september 2023

Alles over Altena

VVD Altena wil veiliger kruispunt Midgraaf/Duijlweg

6 augustus 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKERK - De genomen maatregelen om het kruispunt Duijlweg en Midgraaf in Almkerk veiliger te kmaken, blijkt geen of in ieder geval onvoldoende vruchten af te werpen. Aldus VVD Altena. 'Er is nog geen afname van het aantal ongevallen geconstateerd.'

Onlangs (16 juli) vond ter plaatse weer een verkeersongeval plaats met meerdere gewonden. De zogeheten 'polderblindheid' en te hard rijden kunnen oorzaken zijn geweest. 'De eerder genomen maatregelen op dit kruispunt, met de aanduiding "gevaarlijk", zijn echter niet afdoende gebleken. VVD Altena besloot daarom het college te bevragen over de stand van zaken.

De partij vraagt zich af of het gemeentebestuur het eens is met de gedane constatering en welke nieuwe maatregelen er genomen worden om een betere verkeersveiligheid te realiseren.

(Archieffoto ter lllustratie)

Lees meer over:

Midgraaf duijlweg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.